پیام رئیس کنگره

بسم الله الرحمن الرحیم
شکرخدای عز وجل را که آتش برافروخته از جهل، سرکشی و تکبر نمرود را برحضرت ابراهیم خلیل (ع) گلستان نمود.
هرچند بشر قدرت گلستان نمودن آتش برافروخته را ندارد اما می تواند گلستانی از فرهنگ وشرایط زندگی فردی و اجتماعی را با مشارکت جامعه فراهم نماید تا آتش، شعله و سوزانندگیش همنوعی را نسوزاند.
همکاران و بزرگواران ارجمند خدای را سپاس که در سیزدهمین کنگره کشوری سوختگی درمرداد ماه ۱۴۰۴ گردهم خواهیم آمد تا تجارب خود و مشکلات، حوادث و عواقب سوختگی که گریبانگیر ما وجامعه است رابه بحث گذاشته و چالش های موجود و مزمن در سوختگی را به بحث بگذاريم. به امید برداشتن گامی درپیشگیری و مراقبت یکپارچه از قربانیان سوختگی و دیدن روزی که امید و هستی خانوادهای در رنج سوختگی یکی از اعضایش خاکستر نشود.
بدیهی است شعار این کنگره همانند شعار کنگره های قبلی هدفمند می باشد. با آگاهی از توان و قدرت هوش مصنوعی در اکثر جنبه های زندگی بشری درحال حاضر و به ویژه در آینده بسیار نزدیک در بحث سوختگی نیز این باب گشوده شود تا جامعه ما درتوانایی کاربرد و بهره مندی از این ابزار علمی دچار غفلت و حسرت و دیرشدن نشود و تلاش و همت بکار بندد تا با اراده قوی در قلمرو سوختگی و هوش مصنوعی در تمام زمینه های مرتبط با سوختگی شامل پیشگیری ومراقبت بالینی درسوختگی حاد، كنترل عفونت، تغذیه، بازتوانی و مدیریت درمان عوارض جسمی، روانی و اجتماعی سوختگی بتوانیم پیشرو باشیم که این امر اراده و پشتکار علمی واجتماعی را می طلبد.
امیدوارم در این کنگره این نیاز واقعی و اصیل اجتماعی و الزام مسئولیت آور را به گوش سیاستگزاران، مجریان وجامعه آشنا سازیم و برای مطالبه پایدار بوده و اصرار بورزیم و درنیل به اهداف پیش بینی شده دراین کنگره شاهد موفقیت باشیم و صدای این تلنگر را در سالهای بعد در لباس و قامت برنامه و رویکرد بالینی در پیشگیری و مراقبت سوختگی بکار بندیم.
وظیفه خود می دانم از تلاش تمام دست اندرکاران و حامیان برگزاری کنگره و همچنین عزیزانی که با مشارکت علمی خود در اجرای کنگره سنگ تمام گذاشتند و نیز مخاطبین و شما شرکت کنندگان محترم تشکر نمایم.
دکتر طیب قدیمی رییس سیزدهمین کنگره کشوری سوختگی